Nemzetközi költöztetés árajánlatkérés

Sajnos sokan esnek ugyanabba a hibába: azt hiszik, hogy a költöztető gondolatolvasó. Elárulok egy titkot: nem az. Talán ezért is gondolják azt, hogy egy nemzetközi költöztetés árajánlatkéréshez például elég ennyi információ: Németbő’ költöznék Magyarba. Mennyi lenne?

Nem egyszerű a nemzetközi költöztetés árajánlatkérés

Na most erre mit írjak, de komolyan? Az a baj, hogy ha elkezdem feszegetni a húrt, azaz érdeklődöm a többi – nem elhanyagolandó – információ felől. Mint például a két város. Nem kell pontos cím! Tényleg! A két város elegendő. Szóval akkor már engem néznek hülyének. Amikor visszakérdezek, akkor jön a bölcs válasz: Há’ mondtam má’ Németbő’ Magyarba! Aztán jön a következő sokk a kedves érdeklődőnek: Mennyi, milyen méretű bútorról van szó? Na, ekkor már jön a totális megsemmisülés! Ügyfél kiborulva, persze, hogy én vagyok a hülye… Háá tuggya (így két gy-vel) olyan normálisan berendezett lakás, olyan 70 négyzetméteres. Tuggya maga azt, hogy mennyi bútor van egy ilyenbe. Meglepő, de még mindig kedves és türelmes vagyok. DE! Arról még halványlila gőzöm sincs, hogy honnan hova költözik. Ekkor már úgy érzem, hogy még egy kicsit táncolok az idegein, mert jön még egy kérdés: emelet van valamelyik címen? Van! – Jött a tartalmas válasz. Remek – válaszoltam. Azt is elárulja, hogy hányadik? De most abba is hagyom ezt a kimerítő történetet. Ez csak egy, a sok kimerítő, időt rabló külföldi költöztetés árajánlatkérés közül.

Szóval aki így kér árajánlatot nemzetközi költöztetésre, azt nemes egyszerűséggel nem veszem komolyan. Mert ez komolytalan. Ezzel csak egymás idejét raboljuk. Semmi értelme, mert ebből úgysem lesz nemzetközi költöztetés.

Nemzetközi költöztetés nyugodtan?

Ez nem csak a költöztetőn múlik. Ha nem kap meg minden információt, akkor az is előfordulhat, hogy a helyszínen derül ki, hogy nem fér fel minden a teherautóra. Nos, ha ez az ügyfél hibája, akkor természetesen a nemzetközi költöztetés ára ugyanannyi marad. Hiába marad ott valami, mivel a költöztető a megadott információk alapján vállalja el a nemzetközi költöztetést. Amiről nem tud, azért Ő nem hibás. Ezt is mérlegelni kell, ha árajánlatot kérnek nemzetközi költöztetésre. Csak úgy összedobja az ember, és lesz ami lesz, vagy időt szán rá, és nem lesz idegeskedés. Kérjen árajánlatot nemzetközi költöztetésre, csak ne a fent leírt módon 🙂 +3620/580-8538

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.